foto: Shutterstock
Uzkarsē krāsni līdz 160 grādiem. Mafinu formas izoderē ar papīriņiem.
Olas ar cukuru puto ar mikseri, līdz tiec pie gaišas, vieglas masas. Pielej eļļu un vēl paputo, līdz rodas majonēzei līdzīga masa.
Miltus iesijā atsevišķā bļodā kopā ar sodu, sāli un kanēli. To ber olu masā un sajauc. Iemaisi burkānus.
Sapildi mīklu mafinu formiņās un cep aptuveni 25 minūtes. Gatavību pārbaudi ar koka skaliņu. Gatavas kūciņas mazliet atdzesē.
Lai pagatavotu pildījumu, visas tā sastāvdaļas puto, līdz krēms kļuvis viegls, gaisīgs un cukura graudiņi izkusuši.
Ar konditorejas maisiņu vai nazi uzklāj krēmu uz kūciņām.