Smilšu cepumi ar ingveru
Sastāvdaļas
- 350 g miltu
- 200 g mīksta sviesta
- 100 g cukura
- 1 ola
- 2 tējk. malta ingvera
- ½ apelsīna miziņa, smalki rīvēta
- cukura glazūra rotāšanai
Māca recepšu autore ir pavāre Ieva Salmane. Ingvers šiem cepumiem piešķirs asumiņu un arī svētku sajūtu.
Pagatavošana
1
Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem. Sakul sviestu ar cukuru, ingveru un apelsīna miziņu. Iejauc olu. Iemīci miltus.
2
Mīklu izrullē aptuveni 3 mm biezu, izspied vēlamās formas cepumus un cep aptuveni 10–12 minūtes. Vari rotāt ar cukura glazūru, kam pievieno pārtikas krāsvielas.