sestdiena, 27. aprīlis
Shutterstock

Smilšu cepumi ar ingveru

Sastāvdaļas
  • 350 g miltu
  • 200 g mīksta sviesta
  • 100 g cukura
  • 1 ola
  • 2 tējk. malta ingvera
  • ½ apelsīna miziņa, smalki rīvēta
  • cukura glazūra rotāšanai
Māca recepšu autore ir pavāre Ieva Salmane. Ingvers šiem cepumiem piešķirs asumiņu un arī svētku sajūtu.

Pagatavošana

1
Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem. Sakul sviestu ar cukuru, ingveru un apelsīna miziņu. Iejauc olu. Iemīci miltus.
2
Mīklu izrullē aptuveni 3 mm biezu, izspied vēlamās formas cepumus un cep aptuveni 10–12 minūtes. Vari rotāt ar cukura glazūru, kam pievieno pārtikas krāsvielas.

Pievienot komentāru

Konditoreja