Bļodā iesijā miltus, pievieno mazos gabaliņos sagrieztu vai uz rupjās rīves sarīvētu sviestu, cukuru un olu un sastrādā viendabīgā mīklā. Izveido tādu kā pankūku, ietin pārtikas plēvē un uz stundu liec ledusskapī atdzist.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Izņem no ledusskapja mīklu, izveltnē 5 mm biezumā un rūpīgi ievieto ietaukotā formā. Nolīdzini malas. Saburzi un pēc tam izlīdzini cepampapīru, ieklāj to groziņā pa virsu mīklai, saber tajā pupas, rīsus, grūbas vai kādu citu pildošu materiālu. Cep 15–20 minūtes, līdz groziņš kļūst zeltains.
Gatavo olu krēmu: pārgriez gareniski vaniļas pākstis, izkasi mīkstumu un sēkliņas, bet pākstis neizmet. Kastrolī lej krējumu, pievieno gan vaniļas mīkstumu un sēkliņas, gan pākstis un ļauj, lai uzvirst. Drusku padzesē. Citā traukā sakul olas un cukuru. Pakāpeniski, nepārtraukti maisot, silto krējumu iemaisi saputotajās olās. Tad lej masu atpakaļ kastrolī un uz nelielas uguns maisot vāri, līdz tas sabiezē. Pirms turpmākas izmantošanas no topošā krēma izņem vaniļas pākstis. Tālāk – lej krēma masu izceptajā groziņā (nepielej pilnu, atstāj 0,5 cm no malas!) un liec vēsumā uz divām stundām.
Rabarberiem uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Rabarberus nomazgā, nomizo un sagriez sprīža garumā. Liec cepamplātē rabarberus, pārlej tos ar grenadīnu un apelsīnu sulu, pārkaisi ar cukuru. Cep piecas minūtes, līdz rabarberi kļuvuši mīksti. Liec malā, lai padziest, tad izņem un notecini, bet saglabā sulu, kas sakrājusies cepamplātē.
Atdzesētajam groziņam virs olu krēma "saulītē" izkārto rabarberus.
Pagatavo glazūru: kastrolī lej cepto rabarberu sulu, pievieno apelsīnu marmelādi un uz mazas uguns maisot karsē, līdz veidojas lipīgs sīrups. Ļauj, lai padziest, un tad ar otu nolako rabarberu virspusi. Liec ledusskapī atdzesēt. Paniedz ar putukrējuma piku, kam uzšļaksti sīrupa pārpalikumu.