Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Burkānu keksiņi

Sastāvdaļas
  • 2 olas
  • 70g cukurs
  • 75g sarīvēti burkāni
  • 100g pilngraudu milti
  • 100g kviešu milti
  • 1 ēd.k. sasmalcināti rieksti
  • šķipsniņa sāls
Burkāns ir vērtīgs produkts, kuru iespējams ērti uzglabāt un izmantot veselības uzlabošanai, izmantojot ēdienos dažādām gaumēm. Šoreiz piedāvājam lielisku keksiņu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 12 porcijas

1
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Keksu formās salikt papīra veidnītes.
2
Olu baltumus atdalīt no dzeltenumiem. Pusi cukura uzputot ar olu baltumiem, lidz veidojas stingras putas. Atlikušo cukuru uzputot ar olu dzeltenumiem, pievienot rīvētus burkānus, iemaisīt riekstus, miltus un sāli. Uzmanīgi iecilāt uzputotus olu baltumus.
3
Mīklu vienmērīgi sadalīt pa formiņām. Cept apm. 30 min. Atdzesēt uz restēm.
4
Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Konditoreja