Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grilētas garneles ar apelsīnu glazūru

Sastāvdaļas
  • 12 lielas garneles
  • Mērcei:
  • 100g apelsīnu marmelādes
  • 3 ēd.k. medus
  • 3 ēd.k. citrona sulas
  • 1 čili pipars
Jūras veltes un citrusi ļoti labi sader kopā. Vienīgi, citronu garša jau ierasta un brīžiem ēdienu dara garlaicīgu! Pamēģiniet apelsīnus - mazliet rūgtus, mazliet saldus, tie ideāli saderēs ar garnelēm.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Garneles notīrīt, atstājot galvas un astes, uzdurt uz iesmiem, iepriekš izmērcētiem ūdenī.
2
Nelielā katliņā sajaukt marmelādi ar citrona sulu, medu, smalki sakapātiem čili pipariem un uzkarsēt. Tikko sāks sabiezēt, tā noņemt no uguns. Ar šo mērci apsmērēt garneles.
3
Garneles grilēt uz karstām oglēm, ik pa brīdim apgrozot un apsmērējot ar mērci.
4
Pasniegt ar šo pašu mērci.

Pievienot komentāru

Jūras veltes