OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gailenes notīrīt no smiltīm. No fenheļa nogriezt zaļos kātus un smalki tos sakapāt. Balto daļu sagriezt plānās šķēlītēs.
Pannā uzkarsēt 1 ēd.k. eļļas un apcept tajā fenheli un gailenes, apm. 5 minūtes. Pievienot pēc garšas sāli un piparus. Noņemt no uguns.
Olas sakult ar dakšu, pievienot smalki sakapātus fenheļa zaļumus, rīvētu sieru, sāli, piparus
Pannā uzkarsēt atlikušo eļļu. Pārliet olu masu pannā un cept uz lielas uguns, kamēr omlete atlec no malām. Tad samazināt uguni un cept ik pa brīdim pakratot pannu vel 2 minūtes. Seņu masu sakārtot uz vienas omeltes puses, omleti pārlocīt un cept vēl 30 sekundes. Pasniegt uzreiz.