Pannā izkausēt 15g sviesta un apcept tajā smalki sakapātu sīpolu, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot 1/4 tējk. paprikas pulvera. Sīpolus atdzesēt, sajaukt ar atlikušo sviestu un izberzt caur sietu.
Olu dzeltenumus atdalīt no olas baltumiem un saputot katru atsevišķi, tad sajaukt kopā. Pannā izkausēt pusi sviesta ar papriku un ieliet 1/2 olu maisījuma. Izlīdzināt. Krējumu sajaukt ar atlikušo papriku. Kad apakšējā mala kļūst brūna, omletei pa virsu uzlikt pusi krējuma-paprikas maisījuma, salocīt 2 vai 3 daļās, apsegt ar vāku un cept vēl 2-3 minūtes. Pārlikt uz šķīvja. To pašu atkārtot otrai porcijai.
Atsevišķā traukā uzsildīt degvīnu, aizdedznāt un degošu pārliet pāri omletei. Uzreiz pasniegt. Klāt var pasniegt krējuma-paprikas mērci un zaļo salātus.