OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idejas brokastīm
2023. gada 5. oktobrī, 13:50

Olas bekonā ar sinepju mērci

Olas ir vērtīgs olbaltumvielu avots. Tās satur A, D, E un B grupas vitamīnus, kā arī dažādas minerālvielas. Tomēr olu vērtīgās īpašības samazinās proporcionāli to uzglabāšanas laikam. Tāpēc, iesakām olas ilgstoši neuzglabāt, bet garšīgi pagatavot un noēst.

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Mērcei visas sastāvdaļas sajaukt un ielikt ledusskapi līdz pasniegšanai. Mērci var pagatavot arī iepriekšējā vakarā un glabāt ledusskapī.

2

Olas novārīt, atdzesēt un nomizot. Katru olu ietīt bekona šķēlē un apcept līdz bekons ir kraukšķīgs.

3

Pasniegt olas pārlejot ar mērci.