Cepeškrāsnī cepta omlete ar Fetu un zaļajiem zirnīšiem
Sastāvdaļas
- 150 g saldēti zaļie zirnīši
- 6 olas
- 100 ml piens
- sāls un svaigi malti pipari
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 100 g siers Feta
- 4 šķēles vītinātas cūkas filejas
Pirmais iespaids izlasot receptes nosaukumu, nu un? Nekā īpaša. Tomēr tā gluži nav. Cepeškrāsnī cepta omlete izdodas īpaši maiga un gaisīga.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Saldētos zaļos zirnīšus noskalot aukstā ūdenī.
2
Olas ar pienu saputot. Pēc garšas pievienot sāli, piparus. Iejaukt piena un olu masā zaļos zirnīšus.
3
Lielā pannā uzkarsēt olīveļļu un ieliet omleti. Omleti pārkaisīt ar fetas sieru un uzlikt pannai vāku.
4
Ievietot pannu uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 - 12 minūtēm. Uz gatavas omletes izkārtot vītināta šķiņķa šķēlītes.
5
Pasniedz karstu!