Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cepeškrāsnī cepta omlete ar Fetu un zaļajiem zirnīšiem

Sastāvdaļas
  • 150 g saldēti zaļie zirnīši
  • 6 olas
  • 100 ml piens
  • sāls un svaigi malti pipari
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 100 g siers Feta
  • 4 šķēles vītinātas cūkas filejas
Pirmais iespaids izlasot receptes nosaukumu, nu un? Nekā īpaša. Tomēr tā gluži nav. Cepeškrāsnī cepta omlete izdodas īpaši maiga un gaisīga.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Saldētos zaļos zirnīšus noskalot aukstā ūdenī.
2
Olas ar pienu saputot. Pēc garšas pievienot sāli, piparus. Iejaukt piena un olu masā zaļos zirnīšus.
3
Lielā pannā uzkarsēt olīveļļu un ieliet omleti. Omleti pārkaisīt ar fetas sieru un uzlikt pannai vāku.
4
Ievietot pannu uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 - 12 minūtēm. Uz gatavas omletes izkārtot vītināta šķiņķa šķēlītes.
5
Pasniedz karstu!

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm