Sakul olas, pievieno sāli, maltus melnos piparus un 50 ml piena. Tad ņem 4 tostermaižu ņukas un glīti, teju gar pašām to garozu malām izgriez no tām mīkstumu.
Ar mīklas rulli (vai pudeli) uz virtuves dēļa baltmaizes mīkstuma kvadrātus cieši noplicini – līdzīgi kā mīklu. Katrā saplicinātajā maizītē ieguldi pa kausētā siera kvadrātam, tad vienā stūrī ieliec piena cīsiņu un akurāti aizloki ciet (citi cīsiņi – cūkgaļas vai mednieku – ir par gariem, tāpēc nederēs).
Pa to laiku pannā izkausē ap 30 g sviesta (var izmantot eļļu).
Kad visi četri suņi ir aizlocīti, bez pārlieka entuziasma iegremdē tos sakultajā olā un liec cepties uz pāris minūtēm no abām pusēm, līdz top brūngani.