foto: Shutterstock
Bļodā iesijā miltus un cepamo pulveri, pievieno cukuru un sajauc. Vidū izveido iedobīti.
Sakul olas, ielej iedobītē, rūpīgi samaisi. Iegūtajai masai pievieno pienu, vaniļu un eļļu un kul, līdz veidojas gluda mīkla. Ar blenderi darbi ies ātrāk uz priekšu.
Pannā liec 3,5 cm augstus konditorejas metāla riņķus: pannu un riņķus uzkarsē un iesmērē ar taukvielām. Riņķus par ¾ piepildi ar pankūku mīklu un pannai uzliec vāku. Cep uz mazas uguns aptuveni 10 minūtes, kad pankūkai vajadzētu būt pārklātai ar nelieliem burbulīšiem, bet malām pie formas – sausām. Ļoti uzmanīgi apgriez pankūku ar formiņu otrādi un cep vēl 1–2 minūtes.
Pasniedz ar saldējumu, kļavu sīrupu vai ogām.