Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Franču pankūkas krepes

Sastāvdaļas
  • 120 g miltu
  • 2 olas
  • 280 ml piena
  • 4 ēdk. kausēta sviesta (un tikpat daudz cepšanai)
  • rīvēta miziņa no puscitrona
  • 2 ēdk. alus
  • šķipsniņa sāls
Vēl viens klasisks deserts no franču desertu pūralādes. Mūsu izpratnē tās ir plānās pankūkas, bet nu tomēr, nav tādas pašas, kā ome cepa. Ir te kaut kas citādāks, ir!

Pagatavošana

1
Bļodā izsijā miltus ar sāli, atsevišķi sakul olas ar pienu un lej mitos, centīgi kuļot ar putojamo slotiņu, lai nerastos kunkuļi.
2
Iekul arī kausēto sviestu un citrona miziņu. Kā pēdējo iemaisi alu.
3
Ja ir laiks, ļauj mīklai pusstundu pastāvēt ledusskapī, lai milti sabriest. Tādā gadījumā pirms cepšanas mīklu vēlreiz krietni sakul.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm