Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Frittata ar kartupeļiem un bekonu

Sastāvdaļas
  • 6 olas
  • 1 kg kartupeļu, nomizotu un sagrieztu kubiņos
  • 350 g bekona, smalki sagriezta
  • 1 sīpols, smalki sagriezts
  • 2 tējk. sasmalcināta ķiploka
  • 2 ēdk. eļļas
  • sāls, malti pipari
Frittata ir itāļu ēdiens, kas mūsu izpratnē būtu ar dārzeņiem, gaļu vai sēnēm bagātināta omlete. Izcils vēlo brokastu ēdiens!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pannā apcep sīpolu, ķiploku, bekonu, līdz sīpols kļūst mīksts. Pievieno kartupeļus, cep līdz tie kļūt mīksti.
2
Bļodā sakul olas, pievieno 2 ēdk. ūdens. Pārlej olas kartupeļiem un cep uz mērenas uguns apmēram 8 minūtes, uzliekot vāku. Virskārtai jāpaliek brūnai.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm