Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kefīra pankūkas

Sastāvdaļas
  • 1½ glāzes augstākā labuma kviešu miltu
  • 1 glāze kefīra
  • 3 olas
  • naža gals sodas
  • šķipsniņa sāls un cukura
  • taukvielas cepšanai
Tradicionāli pankūkas pasniedz ar skābu krējumu vai ievārījumu, taču iecienītas ir citas saldas un sāļas piedevas – medus, sēnes, dažādi gatavota gaļa, medus un rīvēts siers.

Pagatavošana

1
Bļodā iesijā miltus, pievieno sodu, cukuru un sāli.
2
Pielej kefīru, pievieno olas un rūpīgi sakul.
3
Ar karoti liec mīklu sakarsētās taukvielās un cep no abām pusēm zeltaini dzeltenas pankūkas.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm