Idejas brokastīm
2018. gada 12. februārī, 05:45

Ātrā auzu pārslu putra ar apelsīnu sulu

Par auzu pārslu lieliskajām īpašībām sen neviens nešaubās. Auzu pārslas satur augu lipekli, cieti, vitamīnus un mikroelementus, kas cilvēka ēdienkartei šo produktu padara neaizstājamu. Pagatavotas biezputrā, esošās pārtikas šķiedrvielas veic organisma „ģenerālo tīrīšanu”, izvada šlakvielas (pareizāk sārņus) un absorbē kaitīgās vielas. Šis ir viens no 14 produktiem, kurs var ievērojami atveseļot un pagarināt cilvēka mūžu. Mēs padalīsimies ar vienkāršu un pārbaudītu recepti, kura noteikti neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana

15 min3 porcijas
1

Katlā ar biezu apakšu ielej pienu un apelsīnu sulu. Pievieno cukuru, samaisa un uzkarsē. Pievieno auzu pārslas un vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ik pa brīdim apmaisot. Uguni izslēdz.

2

Apelsīnu kārtīgi nomazgā, norīvē miziņu. Mīkstumu sagriež mazākos gabalos. Apelsīna mīkstumu un miziņu iemaisa putrā.

3

Putru pasniedz uzreiz, dekorējot ar dzērvenēm pūdercukurā.