Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ātrā auzu pārslu putra ar apelsīnu sulu

Sastāvdaļas
  • 250ml svaigi spiesta apelsīnu sula
  • 250ml piens
  • 100g āri vārāmās auzu pārslas
  • 1 apelsīns
  • 1 ēd.k. brūnais cukurs
  • dzērvenes pūdercukurā
Par auzu pārslu lieliskajām īpašībām sen neviens nešaubās. Auzu pārslas satur augu lipekli, cieti, vitamīnus un mikroelementus, kas cilvēka ēdienkartei šo produktu padara neaizstājamu. Pagatavotas biezputrā, esošās pārtikas šķiedrvielas veic organisma „ģenerālo tīrīšanu”, izvada šlakvielas (pareizāk sārņus) un absorbē kaitīgās vielas. Šis ir viens no 14 produktiem, kurs var ievērojami atveseļot un pagarināt cilvēka mūžu. Mēs padalīsimies ar vienkāršu un pārbaudītu recepti, kura noteikti neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Katlā ar biezu apakšu ielej pienu un apelsīnu sulu. Pievieno cukuru, samaisa un uzkarsē. Pievieno auzu pārslas un vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ik pa brīdim apmaisot. Uguni izslēdz.
2
Apelsīnu kārtīgi nomazgā, norīvē miziņu. Mīkstumu sagriež mazākos gabalos. Apelsīna mīkstumu un miziņu iemaisa putrā.
3
Putru pasniedz uzreiz, dekorējot ar dzērvenēm pūdercukurā.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm