Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brokastu smūtijs ar auzu pārslām

Sastāvdaļas
  • 350ml tīrkultūra
  • 30g auzu pārslas
  • 20g kaltētas dzērvenes
  • agaves sīrups vai medus
  • piens (pēc vēlmes)
"Brokastis apēd pats, pusdienās dalies ar draugu, vakariņas atdod ienaidniekam". Šis teiciens taču zināms ikvienam. Nobaudiet šo gardo smūtiju un esiet veseli!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Tīrkultūru pārliet blendera glāzē, pievienot auzu pārslas un kaltētas dzērvenes un sasmalcināt. Atstāt uz 5 min, lai uzbriezt auzu pārslas. Tad pievienot agaves sīrupu vai medu pēc garšas un samaisīt. Ja smūtijs ir pārāk biezs, pievienojiet nedaudz pienu.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm