Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Recepte gatavošanai uz grila: ar gaļu pildīti sīpoli 1

Sastāvdaļas
  • 4 prāvi sīpoli
  • 400 g maltās gaļas
  • 8 brokastu bekona šķēlītes
  • 6 šampinjoni
  • 2 ēdk. sakapātu pētersīļu
  • 2 ēdk. rīvmaizes
  • 2 ēdk. barbekjū mērces
  • 2 tējk. sojas mērces
  • 1 tējk. tomātu mērces
  • eļļa
Pildīšanai un cepšanai piemērotāki ir lielie sīpoli, ko dēvē par dārzeņsīpoliem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus pārgriez šķērsām uz pusēm un uzmanīgi izņem laukā vidu tā, lai paliek tikai pāris ārējās kārtas. Izņemto daļu smalki sakapā. Arī šampinjonus smalki sakapā.
2
Sakapātos sīpolus rūpīgi samaisi ar šampinjoniem, gaļu un pārējiem produktiem, izņemot bekona šķēlītes.
3
No maisījuma izveido četras bumbiņas tā, lai ietilptu starp kopā saliktām sīpola pusītēm.
4
Aptin ar bekona šķēlītēm. Ja vajag, saspraud ar irbulīti. Apzied ar eļļu.
5
Liec uz grila un apgrozot cep 30–40 minūtes.

Pievienot komentāru

Grilam