Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grilēti asari

Sastāvdaļas
  • 12 svaigi asari
  • 12 ķiploka daiviņas
  • sāls un svaigi malti pipari
Latvijā asaris ir viena no visizplatītākajām saldūdens zivju sugām. Makšķernieki to ir iecienījuši arī lieliskās garšas dēļ. Izdevies tikt pie laba loma? Kurinām grilu!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Asarus izķidā, notīra zvīņas, noskalo. Pārkaisa ar sāli un pipariem gan iekšpusi, gan ārpusi. Katras zivs vēderā saliek pa sagrieztai ķiploka daiviņai.
2
Asarus liek cepties uz restēm, apmēram uz 10-15 minūtēm, atkarībā no zivs lieluma.
3

Pievienot komentāru

Grilam