OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2013. gada 19. februārī, 21:27

Brieža ribas pikantā marinādē <br><br>

Ja esat tikuši pie medījuma, nenonieciniet ribiņas. Pareizi pagatavojot jums izdodies sevi iepriecināt ar lielisku ēdienu. Ja esiet pikantu un asu ēdienu cienītājs, pieliekiet marinādei čili piparus.

Pagatavošana

4 porcijas
1

Brieža ribas attīrīt no plēvem un sadalīt porcijas gabalos, 4 porcijas.

Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt kopā un ar šo marinādi iesmērēt ribiņas. Atstāt marinēties uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī.

2

Uzkarsēt grilu un ribiņas uzgrillēt. Grilēšanas laikā ribiņas ik pa brīdim iesmērēt ar marinādi.

3

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un asu mērci.