Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brieža ribas pikantā marinādē <br><br>

Sastāvdaļas
  • 1 kg brieža ribas
  • Marinādei:
  • 2 ēd.k. paprikas pulveris
  • 4 ēd.k. tomātu pasta
  • svaigi malti pipari
  • 3 ēd.k. sojas mērce
  • 2 ēd.k. cukurs
Ja esat tikuši pie medījuma, nenonieciniet ribiņas. Pareizi pagatavojot jums izdodies sevi iepriecināt ar lielisku ēdienu. Ja esiet pikantu un asu ēdienu cienītājs, pieliekiet marinādei čili piparus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Brieža ribas attīrīt no plēvem un sadalīt porcijas gabalos, 4 porcijas.

Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt kopā un ar šo marinādi iesmērēt ribiņas. Atstāt marinēties uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī.
2
Uzkarsēt grilu un ribiņas uzgrillēt. Grilēšanas laikā ribiņas ik pa brīdim iesmērēt ar marinādi.
3
Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un asu mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni