
Pannā uzkarsēt eļļu. Sagriezt bekonu lielos kubiņos. Sasmalcināt ķiploku, sagriezt puravu. Pannā uzkarsēt eļļu un visu apcept. Dārzeņus pārlikt formā. Pievienot notīrītus burkānus, 2 lauru lapas, timiānu,pieliet sidru. Uz dārzeņiem uzlikt vistu, pārkaisīt ar sāli un pipariem.
Formu apsegt ar foliju. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 1,5 stundas. 20 minūtes pirms pagatavošanas beigām foliju noņemt, lai veidojās zeltīta garoziņa un ik pa brīdim aplejot ar sulu, kas izdalās formā.
Vistu pārlikt dziļā šķīvī. Visu formas saturu pārliet katlā, uzvārīt. Tikko sāk vārīties, tā pievienot sinepes un sautēt, kamēr mērce kļūst bieza. Izņemt lauru lapas.
Pasniedz vistu ar mērci.