OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2012. gada 21. septembrī, 17:14

Paipalas grilētas ar garšvielām

0

Paipalu gaļa no citu putnu gaļas atšķiras ar savu maigo konsistenci, sulīgumu, patīkamo aromātu un lieliskām garšas īpašībām. Pateicoties izteikti smalkam aromātam, savdabīgām garšas īpašībām paipalu gaļa jau izsenis bija bagātnieku ēdienkartē. Taču šodien paipalas ir kļuvušas pieejamas jebkuram gardēdim.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Sarīvēt citorna mizu, no citrona izspiest sulu. Ķiplokus smalki sakapāt. Citrona sulu, korinadru, kanēli un asos piparus sajaukt ar ķiplokiem, citrona sulu, citorna mizu un eļļu.

2

Paipalas sagriezt uz pusēm un atvērt kā grāmatu. Ar sagatavoto marinādi iesmērēt paipalas, apsegt ar plēvi un marinēt 2 stundas.

3

Paipalas grilēt uz ieeļļotām restēm līdz gatavībai ik pa brīdim apgrozot, apm. 20 min.

4

Pasniedzot pārkaisīt ar sāli.