foto: Shutterstock
No ķirbja nogriež "vāciņu" un atliek malā. Ar karoti izgreb ķirbja sēklas un mīkstumu. Ķirbi novieto uz cepešpannas, apsedz ar vāciņu un cep cepeškrāsnī līdz ķirbis kļūst mīksts. Ik pa brīdim "vāciņu" noņem un ķirbja malas iesmērē ar eļļu.
Burkānus un sīpolus nomizo, burkānus sagriež pusripiņās, sīpolus gredzenos. Lielā katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā bukrānus un sīpolus. Dārzeņus pārliek bļodā un tajā pašā eļļā apcep sagrieztu kubiņos gaļu. Atgriež atpakaļ burkānus ar sīpoliem, pievieno buljonu, ķimenes, sāli un piparus. Uzkarsē, apsedz ar vāku un sautē 20 minūtes. Pievieno nomizotus un sagrieztus kartupeļus, sēnes un sautē vēl 25-30 minūtes, līdz kartupeļi mīksti.
Sautējumu pārliek ķirbja "podiņā", apsedz ar ķirbja "vāciņu" un sautē vēl 20 minūtes cepeškrāsnī.
Sautējumu pasniedz ķirbja "podiņā".