Beef meatballs in green sauce, selective focus
Liellopa gaļai pievienot olu, smalki sakapātus 2 ķiploka daiviņas, sāli, svaigi maltus piparus un kārtīgi visu samīcīt. No maltās gaļas izveidot bumbiņas un sakārtot uz cepešpannas, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru. Cept iepriekš uzkarsētā līdz 180 grādiem krāsnī apmēram 25-30 minūtes.
Kamēr cepās gaļas bumbiņas, pagatavot mērci. Blenderī ieliet jogurtu, pievienot bazilika lapiņas un dilles, 2 ķiploka daiviņas, sāli un visu sablendēt.
Gatavas gaļas bumbiņas ielikt bļodā, pārliet ar mērci, samaisīt un atstāt uz 2-3 stundām ievilkties.
Pasniegt dekorējot ar bazilika lapiņām.
Ideja - laperla-foto.livejounal.com