OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cāli nomazgāt un nosusināt ar salvetēm. Sagriezt uz pusēm caur priekšu (kur fileja) un atvērt kā grāmatu. Ar gaļas āmurīti vistu izklapēt.
Ķiplokus smalki sakapāt un sajaukt ar sāli un pipariem. Ar so masu ierīvēt cāli no abām pusēm. Pannā ar biezu dibenu izkausēt sviestu un apcept uz lielas uguns vistu kārtīgi piespiežot 5-7 minūtes ar muguru uz leju. Apgriezt vistu ar muguru uz augšu, uzlikt slogu un cept vistu uz lēnas uguns vēl 25-30 minūtes. Vistas gatavības pakāpi pārbauda pārgriežot gaļu pie kājas - ja tek caurspīdīga sula, tad vista ir gatava.
Parasti pasniedz veselu cāli vai sagriežot uz pusēm ar aso tomātu vai plūmju mērci un svaigiem dārzeņiem.