Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cūkgaļas fileja ar sinepēm

Sastāvdaļas
  • cūkgaļas fileja 700-800g
  • 3 ēd.k. Dižonas sinepes
  • 4 ēd.k.olīveļļa
  • rozmarīns, timiāns
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Tuvojas svētki un jācienā viesi? Lieliska recepte, kuru novērtēs pat visprasīgākais gardēdis!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Marinādei rozmarīnu un timiānu ar rokām saberzt. Pievienot eļļu un sinepes, kārtīgi samaisīt. Ar šo marinādi pārliet fileju un novietot ledusskapī marinēties uz 4-5 stundām.
2
Gaļu izņemt no marinādes, apžāvēt ar salvetēm. Cept uz grila restēm (iepriekš ieeļļot) apmēram 8 minūtes no katras puses.
3
Šo gaļu var pagatavot arī cepešrkāsnī. Vispirms gaļu apcept grill-pannā, tad pārlikt karstumizturīgā traukā un cept cepeškrāsnī 180 grādos līdz vēlamai gatavības pakāpei, 10-20 minūtes.
4
Gaļu apklāt ar folliju uz 10 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisīt at sāli un svaigi maltiem pipariem, sagriezt šķēlēs un pasniegt ar zaļiem salātiem vai dārzeņiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni