OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2023. gada 4. decembrī, 18:56

Cūkgaļas fileja ar sinepēm

Tuvojas svētki un jācienā viesi? Lieliska recepte, kuru novērtēs pat visprasīgākais gardēdis!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Marinādei rozmarīnu un timiānu ar rokām saberzt. Pievienot eļļu un sinepes, kārtīgi samaisīt. Ar šo marinādi pārliet fileju un novietot ledusskapī marinēties uz 4-5 stundām.

2

Gaļu izņemt no marinādes, apžāvēt ar salvetēm. Cept uz grila restēm (iepriekš ieeļļot) apmēram 8 minūtes no katras puses.

3

Šo gaļu var pagatavot arī cepešrkāsnī. Vispirms gaļu apcept grill-pannā, tad pārlikt karstumizturīgā traukā un cept cepeškrāsnī 180 grādos līdz vēlamai gatavības pakāpei, 10-20 minūtes.

4

Gaļu apklāt ar folliju uz 10 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisīt at sāli un svaigi maltiem pipariem, sagriezt šķēlēs un pasniegt ar zaļiem salātiem vai dārzeņiem.