Marinādei rozmarīnu un timiānu ar rokām saberzt. Pievienot eļļu un sinepes, kārtīgi samaisīt. Ar šo marinādi pārliet fileju un novietot ledusskapī marinēties uz 4-5 stundām.
Gaļu izņemt no marinādes, apžāvēt ar salvetēm. Cept uz grila restēm (iepriekš ieeļļot) apmēram 8 minūtes no katras puses.
Šo gaļu var pagatavot arī cepešrkāsnī. Vispirms gaļu apcept grill-pannā, tad pārlikt karstumizturīgā traukā un cept cepeškrāsnī 180 grādos līdz vēlamai gatavības pakāpei, 10-20 minūtes.
Gaļu apklāt ar folliju uz 10 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisīt at sāli un svaigi maltiem pipariem, sagriezt šķēlēs un pasniegt ar zaļiem salātiem vai dārzeņiem.