Vistas gaļas kotletes ar majonēzi
Sastāvdaļas
- 500g vistas fileja
- 3 ēd.k. majonēze
- 3 ēd.k. kartupeļu ciete
- 2 ķiploka daiviņas
- sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
- eļļa cepšanai
Kulinārijas raidījumā nočiepta vistas gaļas kotlete ar pašdarinātu majonēzi.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Vistas fileju sakapāt ar nazi pēc iespējas smalkāk. Pievienot kartupeļu cieti, majonēzi, smalki sakapātus ķiplokus, sāli un piparus un atstāt uz 15 minūtēm, lai ievelkās.
2
Uskarsēt pannā eļļu un ar divu karošu palīdzību izveidot uz pannas kotletes. Cept apmēram 5 minūtes no katras puses līdz kotletes ir skaisti brūnas.