Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Cālis asais, ar bietēm 1

Sastāvdaļas
  • 500g cālis (fileja, stilbiņi)
  • 1 biete
  • 1 tomāts
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd.k. smalki sakapātu ķiploku
  • 1 ēd.k. koriandra
  • 1 ēd.k. piparu
  • 1/4 ed.k. karija
  • 2 asie čili pipari
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Šad un tad ir vēlme nobaudīt ko pikantu. Šo ēdienu iecienījuši Brazīlijā, kur karstuma dēļ praktiski katram ēdienam tiek pievienoti čili pipari. Iemesls ļoti vienkāršs - tā ēdiens ilgāku laiku nebojājas.

Pagatavošana

1
Vistu ar visām garšvielām (izņemot čili piparus) izvārīt līdz gatavībai. Vistas gaļu atdalīt no kauliem un sagriezt palielos gabalos.
2
Tomātu noblanšēt, noņemt ādu, sagriezt gabaliņos un uzvārīt kopā ar sarīvētu bieti.
3
Sīpolus sagriezt, apcept eļļā kopā ar čili pipariem un pievienot tomātu-biešu maisījumu.
4
Pievienot vistu, visu sajaukt.
5
Pasniedz karstu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni