Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vraps ar vistas gaļu

Sastāvdaļas
  • 600 g jau gatavas vistas gaļas
  • 4 tortiljas plāceņi
  • 4 biezas brī siera šķēles
  • 150 ml grieķu jogurta
  • sauja jaunā kāposta lapu
  • ¼ zaļā čili pāksts
  • 2 ķiploka daiviņas
  • šķipsna sāls
Vasarā gribas mazāk laika pavadīt iekštelpās un arī maltītes ieturēt tuvāk dabai. Šim nolūkam ļoti piemēroti ir dažādi vrapi – ātri pagatavojami, garšīgi un sātīgi, turklāt ērti līdzņemšanai. Ēdienam noderēs vistas gaļa, kas palikusi pāri no cepeša, grilēšanas vai buljona, bet nav jau arī grūti vistas filejas šķēles ātri izcept.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistu sagriez šķēlēs vai saplucini pa šķiedrai. Kāpostlapas sagriez strēmelēs.
2
Grieķu jogurtu liec krūzē un sajauc ar sarīvētu ķiploku, sīki sakapātu čili un sāli.
3
Uz tortiljas plāceņa liec kāpostus, bagātīgi aizdari ar jogurta mērci, tad klāj virsū vistas gaļu un sieru. Aizloki. Vienu galu ietin cepampapīra gabalā, lai ēdājiem tīrākas rokas.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni