foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 22. jūnijā, 12:00

Vistas gaļas tefteļi ar siera garoziņu

Pagatavošana

60 min2 porcijas
1

Rīsus ber sālsūdenī un izvāri pusgatavus. Šampinjonus un sīpolu sagriez mazos gabaliņos, ber pannā sakarsētā eļļā un apcep.

2

Bļodā rūpīgi samaisi malto gaļu ar rīsiem, šampinjoniem un sīpoliem, sāli un pipariem. Izveido 10 tefteļus un liec sacepumu veidnē, kas ieziesta ar eļļu.

3

Krējumu sakul ar pienu un olu, pieber sāli un piparus. Pārlej tefteļiem.

4

Veidni ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes.

5

Pārkaisi rīvēto sieru un turpini cept vēl 10 minūtes.