Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vistas gaļas tefteļi ar siera garoziņu

Sastāvdaļas
  • 400 g maltas vistas gaļas
  • 160 g šampinjonu
  • 1 liels sīpols
  • ½ glāzes rīsu
  • Pārliešanai
  • 150 g skābā krējuma
  • 100 g rīvēta cietā siera
  • 1 ola
  • ½ glāzes piena
  • eļļa
  • sāls, malti pipari

Pagatavošana 2 porcijas

1
Rīsus ber sālsūdenī un izvāri pusgatavus. Šampinjonus un sīpolu sagriez mazos gabaliņos, ber pannā sakarsētā eļļā un apcep.
2
Bļodā rūpīgi samaisi malto gaļu ar rīsiem, šampinjoniem un sīpoliem, sāli un pipariem. Izveido 10 tefteļus un liec sacepumu veidnē, kas ieziesta ar eļļu.
3
Krējumu sakul ar pienu un olu, pieber sāli un piparus. Pārlej tefteļiem.
4
Veidni ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes.
5
Pārkaisi rīvēto sieru un turpini cept vēl 10 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni