Vistas gaļas tefteļi ar siera garoziņu
Sastāvdaļas
- 400 g maltas vistas gaļas
- 160 g šampinjonu
- 1 liels sīpols
- ½ glāzes rīsu
- Pārliešanai
- 150 g skābā krējuma
- 100 g rīvēta cietā siera
- 1 ola
- ½ glāzes piena
- eļļa
- sāls, malti pipari
Pagatavošana 2 porcijas
1
Rīsus ber sālsūdenī un izvāri pusgatavus. Šampinjonus un sīpolu sagriez mazos gabaliņos, ber pannā sakarsētā eļļā un apcep.
2
Bļodā rūpīgi samaisi malto gaļu ar rīsiem, šampinjoniem un sīpoliem, sāli un pipariem. Izveido 10 tefteļus un liec sacepumu veidnē, kas ieziesta ar eļļu.
3
Krējumu sakul ar pienu un olu, pieber sāli un piparus. Pārlej tefteļiem.
4
Veidni ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes.
5
Pārkaisi rīvēto sieru un turpini cept vēl 10 minūtes.