"Vēsi salāti, silta maizīte, un pa vidu smaržo karsta vistiņa – tāds ir vrapa noslēpums," stāsta Juris Kaukulis.
foto: Instagram/Ovidiu Hrubaru/Shutterstock/ Vida Press
"Vēsi salāti, silta maizīte, un pa vidu smaržo karsta vistiņa – tāds ir vrapa noslēpums," stāsta Juris Kaukulis.
Gaļas ēdieni
2022. gada 14. jūlijā, 17:31

Vrapi ar kariju - Kaukuļu ģimenes recepte

0

Kā gatavot vrapus, grupas "Dzelzs vilks" mūziķis Juris Kaukulis noskatījies no sievas Aijas. Viņš žurnālam "OK!" stāsta: "Vrapi ir manas meitas Rūtas mīļākais ēdiens. Teikšu godīgi – reizēm aizraujos ar mērci, bet to nevajag par daudz, jo tad pazūd visas labās smaržiņas, kas nāk no salātiem, tomātiem. Vajag, lai svaigums ienāk tevī – lai liktos, ka esi iekodies veselā dārzā un tas ir labākais, ko esi ieelpojis pēdējo 10 stundu laikā. Vēsi salāti, silta maizīte, un pa vidu smaržo karsta vistiņa – tāds ir vrapa noslēpums."

Pagatavošana

1

Sasmalcinu salātus, lieku lielā traukā.

2

Pārgriežu tomātiņus, iecilāju salātos.

3

Sarīvēju sieru, iecilāju.

4

Pievienoju nedaudz Cēzara mērces.

5

No lavaša veidoju tādas kā kabatiņas un lieku tosterī apcepties (var arī cepeškrāsnī).

6

Sakuļu olu, tai pieberu sāli, kariju, piparus – lai ir pikanti.

7

Vistas fileju izklopēju kā karbonādi.

8

Panēju un uzcepu.

9

Tikko no pannas noņemtu vistiņu sagriežu strēmelītēs, iemaisu salātos.

10

Visu masu pildu lavaša kabatiņās.