foto: Shutterstock
Kāpostus sagriez gareniski četrās daļās, izgriez kacenu un lapas sagriez 5 cm lielos gabalos. Kartupeļus nomizo un sagriez gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sakapā. Gaļu sagriez gabaliņos.
Katlā sakarsē eļļu un pa porcijām apcep gaļu, pēc tam izņem no katla. Atlikušajās taukvielās apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie ir caurspīdīgi.
Pievieno kartupeļus un kāpostus un apsautē.
Kurkumu, papriku, romiešu ķimenes un koriandru samaisi un pusi no maisījuma pievieno sautējumam. Ieliec gaļu.
Pielej buljonu, pieber sāli un piparus un uz mērenas uguns sautē aptuveni 45 minūtes.
Pārkaisi ar atlikušajām garšvielām un atsevišķi pasniedz krējumu.