foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2023. gada 21. aprīlī, 12:00

Ātrais vistas karijs

Maiga un viegli sagremojama, ātri pagatavojama, mazāk trekna nekā citas gaļas – lūk, trīs vistas gaļas priekšrocības. Turklāt tā labi sader ar visdažādākajām garšvielām un kā ar skābiem, tā arī saldiem produktiem, piemēram, ananasiem un mandarīniem.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Vistas filejas sagriez aptuveni 1 cm biezās strēmelēs. Nomizotus sīpolus sagriez plānās ripiņās, iztīrītu čili sakapā. Laimu sagriez plānās šķēlītēs.

2

Katlā sakarsē eļļu, ieber sīpolus, čili un ingveru. Maisot sautē aptuveni 5 minūtes. Iemaisi karija pastu un viegli apcep.

3

Pievieno vistas strēmeles un sāli, iemaisi tomātus un kokosriekstu pienu. Pielej 200 ml ūdens, uzvāri un uz lēnas uguns sautē 20 minūtes.

4

Gatavu pārkaisi ar sakapātu koriandru un izrotā ar laima šķēlītēm.