foto: Shutterstock
Samaisi marinādei paredzētos produktus.
Gaļu sagriez mazos gabaliņos un samaisi ar marinādi. Sojas mērci vajag tik daudz, lai marināde vienmērīgi pārklātu gaļas gabaliņus. Atstāj, lai 1 stundu marinējas.
Burkānus, papriku un sīpolu sagriez salmiņos, ķiploku sakapā.
Bļodiņā samaisi miltus ar cieti un apviļā marinēto gaļu.
Lielā katlā ar biezu dibenu sakarsē eļļu un uz straujas uguns apcep gaļu.
Pievieno dārzeņus un maisot apcep. Pievieno ananasus ar visu šķidrumu. Iemaisi tomātu mērci, etiķi, garšvielas, pielej buljonu un uz lēnas uguns sautē aptuveni 1 stundu.
Pašās beigās cieti iemaisi nelielā ūdens daudzumā, iejauc mērcē un uzvāri.