foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2022. gada 28. janvārī, 12:00

Cūkas mīkstums saldskābajās piedevās

Pēc šīs receptes var gatavot arī liellopa gaļu un vistas gaļu; cukura vietā var izmantot medu.

Pagatavošana

120 min5 porcijas
1

Samaisi marinādei paredzētos produktus.

2

Gaļu sagriez mazos gabaliņos un samaisi ar marinādi. Sojas mērci vajag tik daudz, lai marināde vienmērīgi pārklātu gaļas gabaliņus. Atstāj, lai 1 stundu marinējas.

3

Burkānus, papriku un sīpolu sagriez salmiņos, ķiploku sakapā.

4

Bļodiņā samaisi miltus ar cieti un apviļā marinēto gaļu.

5

Lielā katlā ar biezu dibenu sakarsē eļļu un uz straujas uguns apcep gaļu.

6

Pievieno dārzeņus un maisot apcep. Pievieno ananasus ar visu šķidrumu. Iemaisi tomātu mērci, etiķi, garšvielas, pielej buljonu un uz lēnas uguns sautē aptuveni 1 stundu.

7

Pašās beigās cieti iemaisi nelielā ūdens daudzumā, iejauc mērcē un uzvāri.