foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2023. gada 1. decembrī, 10:00

Gaļas ragū sinepju mērcē ar kāļiem

Šo ragū var gatavot gan no cūkgaļas, gan liellopa gaļas, gan vistas gaļas, tikai atšķirsies gatavošanas laiks – vistai tas būs uz pusi īsāks.

Pagatavošana

80 min4 porcijas
1

Fileju sagriez ļoti plānās strēmelītēs. Sīpolus pārgriez uz pusēm un sagriez daiviņās, nomizotus kāļus – mazos gabaliņos.

2

Pannā sakarsē eļļu un apcep gaļu. Pārkaisi sāli un piparus, pievieno sīpolus un arī apcep. Pēc 2–3 minūtēm iemaisi sinepes un minūti pasautē.

3

Pielej buljonu, iemaisi krējumu, pievieno kāļus un sautē aptuveni 1 stundu. Pieber vēl sāli, piparus un šķipsniņu cukura.