Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Gaļas ragū sinepju mērcē ar kāļiem 1

Sastāvdaļas
  • 800 ml buljona
  • 600 g filejas
  • 2 lieli kāļi
  • 3 sīpoli
  • 300 ml krējuma
  • 3 ēdk. vidēji pikantu sinepju
  • 3 ēdk. eļļas
  • sāls, malti pipari, cukurs
Šo ragū var gatavot gan no cūkgaļas, gan liellopa gaļas, gan vistas gaļas, tikai atšķirsies gatavošanas laiks – vistai tas būs uz pusi īsāks.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Fileju sagriez ļoti plānās strēmelītēs. Sīpolus pārgriez uz pusēm un sagriez daiviņās, nomizotus kāļus – mazos gabaliņos.
2
Pannā sakarsē eļļu un apcep gaļu. Pārkaisi sāli un piparus, pievieno sīpolus un arī apcep. Pēc 2–3 minūtēm iemaisi sinepes un minūti pasautē.
3
Pielej buljonu, iemaisi krējumu, pievieno kāļus un sautē aptuveni 1 stundu. Pieber vēl sāli, piparus un šķipsniņu cukura.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni