Gaļas ragū sinepju mērcē ar kāļiem 1
Sastāvdaļas
- 800 ml buljona
- 600 g filejas
- 2 lieli kāļi
- 3 sīpoli
- 300 ml krējuma
- 3 ēdk. vidēji pikantu sinepju
- 3 ēdk. eļļas
- sāls, malti pipari, cukurs
Šo ragū var gatavot gan no cūkgaļas, gan liellopa gaļas, gan vistas gaļas, tikai atšķirsies gatavošanas laiks – vistai tas būs uz pusi īsāks.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Fileju sagriez ļoti plānās strēmelītēs. Sīpolus pārgriez uz pusēm un sagriez daiviņās, nomizotus kāļus – mazos gabaliņos.
2
Pannā sakarsē eļļu un apcep gaļu. Pārkaisi sāli un piparus, pievieno sīpolus un arī apcep. Pēc 2–3 minūtēm iemaisi sinepes un minūti pasautē.
3
Pielej buljonu, iemaisi krējumu, pievieno kāļus un sautē aptuveni 1 stundu. Pieber vēl sāli, piparus un šķipsniņu cukura.
1 komentārs