Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pupiņu un desu sacepums

Sastāvdaļas
  • 6 desiņas (paredzētas cepšanai vai vārīšanai)
  • 4 šķēles kūpināta cauraudža vai bekona, sagriezta gabaliņos
  • 1 bundža (400 g) balto pupiņu, notecinātu
  • 200 ml vistas buljona
  • 1 mazs sīpols, sagriezts
  • 1 mazs burkāns, sagriezts
  • 1 tējk. angļu sinepju
  • 1 ēdk. brūnā cukura
  • 1 ēdk. tomātu pastas
  • eļļa – cepšanai
Klasisks bostoniešu ēdiens. Derēs arī mūsu ziemā vai vasarā.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Uz pannas eļļā apcep desiņas. Izņem no pannas.
2
Turpat apcep cauraudzi, sīpolus un burkānus – aptuveni 7 minūtes, lai viss apbrūnējas, bet cauraudzis kļūst kraukšķīgs.
3
Sajauc pupiņas ar sinepēm, tomātu pastu, cukuru, buljonu, iemaisi tajā desiņas un apcepto cauraudzi, sīpolu un burkānu, visu liec karstumizturīgā traukā ar vāku un cep 30 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni