Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Podiņā gatavoti jaunie kartupeļi ar cūkgaļu un sēnēm

Sastāvdaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • 500 g cūkgaļas
  • 250 g šampinjonu
  • 250 g sīpolu
  • 50 g speķa
  • 1 ola
  • 2 ēdk. krējuma
  • 2 ēdk. sakapātu diļļu
  • eļļa
  • sāls, malti pipari
Produktu sagatavošana prasa mazliet vairāk darba nekā citkārt, bet rezultāts ir pūļu vērts – sautējums sanāk gards un aromātisks.

Pagatavošana 46 porcijas

1
Speķi sagriez smalkos gabaliņos. Cūkgaļu sagriez mazos gabaliņos. Sēnes sagriez šķēlītēs, pusi sīpolu sakapā. Kartupeļus nomizo.
2
Lielā pannā izkausē speķi un apcep gaļas gabaliņus. Izņem no pannas.
3
Liec pannā atlikušajās taukvielās sēnes un pusi sīpolu un viegli apcep.
4
Kartupeļus un atlikušos sīpolus sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno olu, krējumu, dilles, gaļu, apceptos sīpolus un sēnes. Pieber sāli un piparus.
5
Podiņu iezied ar eļļu, ieliec maisījumu.
6
Podiņu ievieto aukstā cepeškrāsnī, noregulē uz 180 grādu karstumu un cep aptuveni pusotru stundu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni