foto: Shutterstock.com
Gaļas ēdieni
2024. gada 15. jūlijā, 12:00

Podiņā gatavoti jaunie kartupeļi ar cūkgaļu un sēnēm

Produktu sagatavošana prasa mazliet vairāk darba nekā citkārt, bet rezultāts ir pūļu vērts – sautējums sanāk gards un aromātisks.

Pagatavošana

120 min46 porcijas
1

Speķi sagriez smalkos gabaliņos. Cūkgaļu sagriez mazos gabaliņos. Sēnes sagriez šķēlītēs, pusi sīpolu sakapā. Kartupeļus nomizo.

2

Lielā pannā izkausē speķi un apcep gaļas gabaliņus. Izņem no pannas.

3

Liec pannā atlikušajās taukvielās sēnes un pusi sīpolu un viegli apcep.

4

Kartupeļus un atlikušos sīpolus sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno olu, krējumu, dilles, gaļu, apceptos sīpolus un sēnes. Pieber sāli un piparus.

5

Podiņu iezied ar eļļu, ieliec maisījumu.

6

Podiņu ievieto aukstā cepeškrāsnī, noregulē uz 180 grādu karstumu un cep aptuveni pusotru stundu.