Vistas salāti ar augļiem un selerijām
Sastāvdaļas
- 500 g vārītas vistas gaļas
- 1 bundža (400 g) konservētu persiku
- 1 bundža (200 g) konservētas selerijas saknes
- 2 āboli
- 150 g jogurta bez piedevām
- citronu sula
- sāls, malti melnie pipari
- sakapāti zaļumi
Salātiem der tādas konservētas selerijas, kas sagrieztas salmiņos vai sarīvētas rupjās skaidiņās. Ja ir laika, var atstāt salātus, lai kādu brīdi ievelkas, – jo ilgāk, jo garšīgāk.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Gaļu saplucini vai sagriez gabaliņos. Persikus un selerijas notecini. Ābolus sagriez gabaliņos vai salmiņos.
2
Visu ber lielā bļodā un samaisi.
3
Jogurtu sakul ar citronu sulu, sāli un pipariem. Pārlej salātiem un rūpīgi samaisi. Pārkaisi zaļumus.