Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cūkas ribiņas austrumnieku gaumē

Sastāvdaļas
  • 2 kg cūkas ribiņu
  • 1 sīpols, sasmalcināts
  • 1 sarkanā biete
  • Rīvmaize
  • Sāls, pipari
  • Etiķis un cukurs pēc garšas
Kad domājam par austrumnieku virtuvi, reti kurš no mums iedomāsies par… bieti! Taču šajā receptē saldskābā bietes marināde iet roku rokā ar cūkas ribiņām.

Pagatavošana

1
Cūkas ribiņas sacērt gabalos, eļļā uz pannas apcep brūnas, liek katliņā, pārlej ar biešu marinādi, pieliek sīpolu, garšvielas, visu krietni pavāra. Pieber rīvmaizi un vāra līdz gaļa ir mīksta un mērce nedaudz sabiezējusi.
2
Marinādes pagatavošana: ūdenim pielej etiķi, pieber mazliet cukura un sarīvētu bieti. Vāra līdz biete ir mīksta, tad caur caurduri izkāš. Marinādei jābūt viegli saldskābai.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni