Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Vistu krūtiņas medus un sinepju marinādē

Sastāvdaļas
  • 4 nelielas vistu krūtiņas
  • 1 ēdk. Graudaino sinepju
  • 1 ēdk. Šķidra medus
  • Sula no 1 citrona
  • 1 ēdk. Olīveļļas
Vai grilēšanas sezonu jau atklājāt? Šī ir atklāšanas svētku goda cienīga.

Pagatavošana

1
Sajauc medu ar sinepēm, citrona sulu un eļļu/ krūtiņas pārgriez plakaniski uz pusēm un liec plastmasas maisiņā kopā ar marinādi. Maisiņu cieši nosien un pakrati, lai marināde tiek klāt visiem gabaliem. Atstāj uz četrām stundām ledusskapī marinēties.
2
Cep uz sakarsēta grila 6-7 minūtes no katras puses vai ilgāk, ja ir biezas gaļas šķēles.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni