piektdiena, 26. aprīlis
Shutterstock.com

Cūkgaļas šnicele ar āboliem

Sastāvdaļas
  • 4 gaļas šķēles
  • 40 g eļļas
  • 3 skābi āboli
  • 2 ēdk. Sviesta
  • 2-3 ēdk. Skāba krējuma
  • Citrona sula
  • Sāls un malti melnie pipari
Cūkgaļas šnicele ar āboliem ir tipisks vācu virtuves ēdiens. Klāt ierasti ēst ceptus kartupeļus un kādu skābētu vai marinētu gurķi.

Pagatavošana 44 porcijas

1
Gaļas šķēles izdauza ar gaļas āmuriņu kā karbonādēm, ierīvē ar sāli un pipariem, un eļļā no abām pusēm viegli apcep.
2
Ābolus bez serdēm un mizas sagriež šķēlēs un sviestā apcep.
3
Pannas šķidrumam pievieno citronu sulu, krējumu un uzkarsē. Šniceles kārto lēzenā traukā, pārlej ar šo pannas šķidrumu un pārsedz ar ābolu šķēlītēm.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni