Cūkgaļas šnicele ar āboliem
Sastāvdaļas
- 4 gaļas šķēles
- 40 g eļļas
- 3 skābi āboli
- 2 ēdk. Sviesta
- 2-3 ēdk. Skāba krējuma
- Citrona sula
- Sāls un malti melnie pipari
Cūkgaļas šnicele ar āboliem ir tipisks vācu virtuves ēdiens. Klāt ierasti ēst ceptus kartupeļus un kādu skābētu vai marinētu gurķi.
Pagatavošana 44 porcijas
1
Gaļas šķēles izdauza ar gaļas āmuriņu kā karbonādēm, ierīvē ar sāli un pipariem, un eļļā no abām pusēm viegli apcep.
2
Ābolus bez serdēm un mizas sagriež šķēlēs un sviestā apcep.
3
Pannas šķidrumam pievieno citronu sulu, krējumu un uzkarsē. Šniceles kārto lēzenā traukā, pārlej ar šo pannas šķidrumu un pārsedz ar ābolu šķēlītēm.