Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Desiņu un makaronu sautējums ar dārzeņiem

Sastāvdaļas
  • 400 g desiņu
  • 300 g makaronu pēc izvēles
  • 250 g zaļo zirnīšu
  • 250 g buljona
  • 250 g maskarpones siera
  • 3 sarkanās paprikas pākstis
  • 1 sīpols
  • 1 ēdk. eļļas
  • sāls, malti pipari
Šai receptei piemērotas ir gan Vīnes desiņas, gan mednieku desiņas. Savukārt no makaronu klāsta der gan spirālītes, gan taurenīši un tiem līdzīgie.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Makaronus izvāri atbilstoši norādei uz iesaiņojuma. Pāris minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno zaļos zirnīšus. Nokās un notecini.
2
Papriku sagriez mazos gabaliņos. Nomizotu sīpolu smalki sakapā. Desiņas sagriez ieslīpās ripiņās.
3
Lielā pannā sakarsē eļļu, ieber papriku un maisot cep aptuveni 3 minūtes. Pievieno sāli un piparus.
4
Pievieno sīpolus un desiņas un apcep.
5
Pielej buljonu un vāri 3–4 minūtes. Iemaisi sieru.
6
Pievieno makaronu un zirnīšu maisījumu un uzkarsē.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni