Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cūkas karbonāde saldajā krējumā

Sastāvdaļas
  • 8 pamatīgas cūkas karbonādes šķēles
  • 200 ml saldā krējuma
  • 2 olas
  • 4 ēdk. miltu
  • sāls, pipari – pēc garšas
Saldajā krējumā sautēta karbonāde ir daudz sātīgāks ēdiens, nekā tradicionāli cepta. Tomēr, šādi sagatavota, tā ne vien nepierasti garšo, bet ļauj izmantot arī mērci piedevās, un tā vairs nav jāgatavo atsevišķi.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Sagrieztās gaļas šķēles nedaudz saklapē un apviļā ar garšvielām sakultā olā un miltos.
2
Sakarsētā pannā eļļā uz mazas uguns karbonādi pavisam nedaudz apcep no abām pusēm.
3
Liec kārtām sautējamā katlā, pārlej ar saldo krējumu. Karbonādēm jābūt pārklātām ar krējumu, ja tā nav – pievieno ūdeni!
4
Sautē uz nelielas uguns uz plīts vai cepeškrāsnī 25 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni