Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Liellopu gaļas čili

Sastāvdaļas
  • 500 g liellopu gaļas, sagriezta gabaliņos
  • 400 g konservētas sarkanās pupiņas
  • 800 g konservētu tomātu
  • 250 ml gaļas buljona
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 paprika
  • 1 čili pipars
  • 1 ēdk. Kumīna sēklas
Ilgi gatavojams ēdiens, kas noderēs brīvdienās vai tiem, kas strādā no mājām. Lai gan gatavošana aizņems aptuveni divas stundas, darbošanās šeit nav liela- sagriez gaļu, nomizo un sasmalcini dārzeņus. Pārējo izdarīs lēna un klusa burbuļošanās katlā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Dziļā pannā vai katlā ar biezu dibenu nelielā eļļas daudzumā apcep gaļu, līdz tā ir viegli brūna. Izņem to ārā.
2
Pannā liec sasmalcinātus sīpolus un apcep tos, līdz tie ir zeltaini brūni. Pievieno ķiploku, papriku, čili un kumīna sēklu, pasautē kādas 2-3 minūtes.
3
Pievieno gaļu, tomātus, buljonu un pupiņas. Uzvāri līdz pirmajam burbulim, tad uz mazas uguns sautē līdz gaļa ir gatava.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni