foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2023. gada 4. jūlijā, 10:00

Vistas spārniņi klasiskā barbekjū marinādē

Tieši tāpat kā spārniņus var cept arī vistas stilbiņus, vienīgi jāraugās, lai tie viscaur izceptos vienmērīgi.

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 grādiem. Lielā bļodā sakul kečupu ar medu, eļļu un garšvielām.

2

Ieliec vistu spārniņus un rūpīgi maisi, līdz tie viscaur ir vienmērīgi klāti ar marinādi.

3

Plātī ieklāj cepampapīru un uz plāts uzliec restītes. Uz tām nelielā attālumā citu no cita kārto spārniņus.

4

Liec restītes krāsnī un apakšā paliec plāti. Cep 15–20 minūtes. Spārniņus vairākas reizes apgrozi un apzied ar marinādi.