Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Krāsnī sutināti vistas stilbiņi ar rīsiem

Sastāvdaļas
  • 8 vistas stilbiņi
  • 2 lieli sīpoli
  • 2 burkāni
  • 1 bundža (aptuveni 400 g) konservētas kukurūzas
  • 230 g rīsu
  • 500 ml buljona vai ūdens
  • eļļa cepšanai
  • sakapāti pētersīļi, koriandrs u. c. zaļumi pēc izvēles
  • sāls, malti melnie un čili pipari, malta paprika
Vesela maltīte vienā pannā – nav atsevišķi jāvāra piedevas. Pēc šīs receptes var pagatavot arī vistas šķiņķīšus un spārniņus. Tā kā kukurūza piešķir ēdienam saldenumu, ar garšvielām nevajag skopoties.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Nomizotus sīpolus sakapā, burkānus sarīvē, kukurūzu noskalo un notecini.
2
Bļodiņā samaisi sāli, maltos piparus un papriku. Vistas stilbiņus apviļā garšvielu maisījumā.
3
Lielā pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un burkānus un apcep. Pievieno rīsus un kukurūzu, pieber sāli un rūpīgi samaisi.
4
Maisījumu liec cepešpannā. Pielej karstu buljonu. Stilbiņus liec uz rīsu maisījuma un viegli piespied.
5
Pārklāj ar alumīnija foliju, liec krāsnī un sutini vismaz 45–50 minūtes. Noņem foliju un pārkaisi ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni