Kefīrā marinēta cūkgaļa
Sastāvdaļas
- 1 kg cūkas mīkstuma
- 2 lieli sīpoli
- 250 ml kefīra
- 2 ēdk. sakapātu lociņu
- 2 ēdk. sakapātu pētersīļu
- 1–2 tējk. sāls
- 1 tējk. maltu piparu
Ja izdevies atrast sev tīkamāko gaļas marinādes recepti, to der ielāgot un padarīt par savu firmas recepti, kuru eksperimentu rezultātā var vēl vairāk uzlabot.
Pagatavošana
1
Gaļu sagriez nelielos gabaliņos, sīpolus – ripiņās.
2
Bļodā samaisi gaļu ar sīpoliem, zaļumiem un garšvielām.
3
Pārlej ar kefīru, vēlreiz kārtīgi samaisi un atstāj, lai marinējas vismaz 2–3 stundas.