Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kefīrā marinēta cūkgaļa

Sastāvdaļas
  • 1 kg cūkas mīkstuma
  • 2 lieli sīpoli
  • 250 ml kefīra
  • 2 ēdk. sakapātu lociņu
  • 2 ēdk. sakapātu pētersīļu
  • 1–2 tējk. sāls
  • 1 tējk. maltu piparu
Ja izdevies atrast sev tīkamāko gaļas marinādes recepti, to der ielāgot un padarīt par savu firmas recepti, kuru eksperimentu rezultātā var vēl vairāk uzlabot.

Pagatavošana

1
Gaļu sagriez nelielos gabaliņos, sīpolus – ripiņās.
2
Bļodā samaisi gaļu ar sīpoliem, zaļumiem un garšvielām.
3
Pārlej ar kefīru, vēlreiz kārtīgi samaisi un atstāj, lai marinējas vismaz 2–3 stundas.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni