Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Sinepju un majonēzes marināde šašlikam

Sastāvdaļas
  • 5 sīpoli
  • 2 ēdk. majonēzes
  • 1 ēdk. sinepju
  • 1 citrona sula
  • garšvielu maisījums Hmeli suneli
  • sāls
Lai šašliks labi iemarinētos, gaļai jābūt viscaur pārklātai ar marinādi, taču nav jāpeld šķidrumā. Atkarībā no gaļas daudzuma attiecīgi palielini marinādes proporcijas.

Pagatavošana

1
Gabaliņos sagrieztu gaļu samaisi ar sāli un garšvielām un pēc tam ar majonēzes un sinepju maisījumu. Virsū uzliec sīpolu ripiņas un uzlej citrona sulu. Ļauj, lai stundu ievelkas, pēc tam uz 6–7 stundām ieliec ledusskapī.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni