Gulašs ar dārzeņiem
Sastāvdaļas
- 500 g stienīšos sagrieztas gaļas
- 6 tomāti
- 3 svaigi gurķi
- 2 sīpoli
- 1 burkāns
- 1 vidējs ziedkāposts
- 2 ēdk.sviesta
- ½ glāzes krējuma
- Sāls, svaigi malti pipari
- pētersīļi
Gulašu var ēst tāpat, klāt piekožot maizes šķēli. Taču, ja gribas ko gruntīgāku, klāt ies arī kartupeļi vai rīsi.
Pagatavošana
1
Gaļu sviestā ātri apcep, liek katlā, pievieno sīki sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus, un uz lēnas uguns sautē apmēram 5 minūtes, tad liek klāt sasmalcinātus gurķus, tomātus, ziedkāpostus, un sautē līdz gaļa ir mīksta.
2
Pieliek garšvielas, zaļumus, krējumu, uzkarsē. Pasniedz ar grauzdētu maizīti.