Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Gulašs ar dārzeņiem

Sastāvdaļas
  • 500 g stienīšos sagrieztas gaļas
  • 6 tomāti
  • 3 svaigi gurķi
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 vidējs ziedkāposts
  • 2 ēdk.sviesta
  • ½ glāzes krējuma
  • Sāls, svaigi malti pipari
  • pētersīļi
Gulašu var ēst tāpat, klāt piekožot maizes šķēli. Taču, ja gribas ko gruntīgāku, klāt ies arī kartupeļi vai rīsi.

Pagatavošana

1
Gaļu sviestā ātri apcep, liek katlā, pievieno sīki sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus, un uz lēnas uguns sautē apmēram 5 minūtes, tad liek klāt sasmalcinātus gurķus, tomātus, ziedkāpostus, un sautē līdz gaļa ir mīksta.
2
Pieliek garšvielas, zaļumus, krējumu, uzkarsē. Pasniedz ar grauzdētu maizīti.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni