foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2023. gada 26. aprīlī, 12:08

Pannā cepta vista ar rīsiem un rozīnēm

Rīsus var izvārīt agrāk, pat iepriekšējā dienā un uzglabāt ledusskapī.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Uzliec vārīties rīsus atbilstīgi norādei uz iesaiņojuma. Tikmēr vistas filejas sagriez smalkās strēmelītēs un samaisi ar sāli, maltiem pipariem un medu. Lokus ar sīpoliņiem sagriez ieslīpos gredzenos

2

Pannā sakarsē eļļu, pievieno vistu un maisot cep 3–4 minūtes. Pievieno mandeles un cep vēl 2 minūtes.

3

Pievieno rozīnes, buljonu un vīnu, iemaisi vārītos rīsus un uz lēnas uguns sautē 3–4 minūtes. Iemaisi lokus.