foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2022. gada 28. martā, 12:00

Jēra gaļas gulašs

Gulašam piedevās ļoti labi garšo kartupeļu un kāļu biezenis.

Pagatavošana

90 min4 porcijas
1

Gaļu sagriez gabaliņos, nomizotus sīpolus un ķiplokus sakapā.

2

Lielā pannā ar biezu dibenu sakarsē eļļu un strauji apcep gaļu brūnganu. Pievieno sīpolus un ķiplokus un arī apcep.

3

Iemaisi tomātu biezeni un pielej ⅓ vīna. Sautē, līdz vīns savārās biezā sīrupā.

4

Pielej vēl ⅓ vīna, atkal savāri sīrupā, un pēc tam tāpat izdari ar atlikušo vīnu.

5

Pielej buljonu, pieliec rozmarīna zariņus un uz lēnas uguns sautē aptuveni 1 stundu. Dažas minūtes pirms sautēšanas beigām iemaisi krējumu.